ZILELE MEDICAMENTULUI EDIȚIA A XXVIII-A, IAȘI, 12-13 OCTOMBRIE 2023

Avem privilegiul și bucuria de a vă invita la Conferința națională ”Zilele Medicamentului” ediția a XXVIII-a desfășurată sub genericul ”Medicamentul de la idee la clinică”.

 Manifestarea reprezintă o întâlnire multidisciplinară și multiprofesională prilej cu care vor exista schimburi de experiență pe subiecte interesante, legate de dezvoltarea și utilizarea în practică a medicamentelor.

 Interesul suscitat de edițiile anterioare prin participarea, experiența și dedicația dumneavoastră a reprezentat motivul principal al acestui eveniment și  vă așteptăm la Iași pentru a XXVIII-a ediție.

 Vă mulțumim pentru atenția acordată manifestării noastre!

Conferinţa  se adresează medicilor, farmaciștilor, chimiștilor,  biologilor și altor categorii de furnizori de servicii de sănătate implicând participarea specialiştilor care îşi desfăşoară activitatea în spitale, cabinete medicale, laboratoare, farmacii comunitare și de spital, industria farmaceutică etc.

Manifestarea va fi creditată EFC, EMC.

Locul desfășurării: Palas Congress Hall – Sala Chopin

Taxele de inscriere:

  • până la data de 15 septembrie: 170 RON
  • 16 septembrie – 11 octombrie: 180 RON
  • 12 – 13 octombrie: 200 RON

 

Beneficiază de taxă redusă următoarele categorii:

  1. Medici și farmaciști rezidenți: 150 RON
  2. Doctoranzi (dovada Scoala Doctorală pentru doctoranzi non-UMF) 130 RON
  3. Kinetoterapeuți, Asistenți (medicali, de farmacie, de stomatologie) etc.: 120 RON

 

Taxa pentru eveniment se va efectua în cont IBAN RO88BRDE240SV69805222400, Filiala Banca Română pentru Dezvoltare Iaşi, Str. Sf. Lazăr nr 44-50 cu menţiunea – Taxa participare, Nume si Prenume, ZM.

Dovada plății va fi trimisă pe adresa zilelemedicamentului@gmail.com.