ZILELE MEDICAMENTULUI – CND – EDIȚIA A XXIII-A, IAȘI, 8-10 MAI 2014

Asociația de Algeziologie din România,alături de Universitatea de Medicină și Farmacie “Gr. T. Popa” Iași Houston NPA au plăcerea de a vă invita să participați la cea de-a doua ediție a Congresului Național de Durere la Iași, hotel Unirea, în perioada 8-10 mai 2014.

Evenimentul se va desfășura pe durata a trei zile, după cum urmează:

  • Joi 8 mai sunt programate: conferința de presă la deschiderea evenimentului,  sesiunile dedicate farmaciștilor și asistenților de farmacie și simpozionul satelit “Terapii complementare și alternative în tratamentul durerii”.
  • Vineri 9 mai lucrările abordează tema centrală a congresului, “ Durerea orofacială”, lansată pentru anul în curs de IASP, forumul internațional altuturor specialiștilor implicați în studiul și managementul durerii. In a doua jumătate a zilei sunt programate o sesiune pe tema managementului durerii acute și o sesiune dedicată durerii în paliație.
  • Sâmbătă 10 mai are loc secțiunea dedicată studenților, rezidenților și tinerilor medici, precum și sesiunea de reumatologie.

Lucrările se adresează medicilor de familie, medicilor stomatologi și specializați închirurgie BMF, precum și altor specialități în cadrul cărora managementul durerii joacă un rol principal: reumatologie, neurologie, pediatrie, oncologie, ORL, anestezie-terapie intensivă.

Coordonatorul științific al evenimentului este Prof. dr. Ostin C. Mungiu. Printre lectorii invitați pentru a susține prelegeri, dezbateri și workshop-uri se numără – Prof. dr. Norina Forna, Prof. dr. Anca Buzoianu, Prof dr. Vasile Astărăstoaie, Prof .Dr. Stela Goția, Prof.dr. Andrei Tica, Prof.dr. Ion Fulga , Conf. dr. farm.Camil Vari, Prof. dr. Lucian Miron, Sef lucr. Dr. farm. Veronica Bild, Conf.dr. Gabriela Raveica, prof.dr. Dragoș Pieptu, Prof. dr.farm. Monica Hancianu, farm.dr.Robert Ancuceanu.

Evenimentul este creditat EMC și EFC.

Lucrările congresului vor fi publicate in extenso în Revista Medico-Chirurgicală (indexată BDI), într-un supliment dedicat.

Rezumatele și lucrările in extenso se pot trimite până la data limită de 17 aprilie 2014 pe adresa: congres2014@algezio.ro

Așteptăm confirmarea participării dumneavoastră pe adresa: evenimente@houston.ro

TAXELE DE PARTICIPARE includ: accesul la lucrările congresului, mapa și caietul de rezumate, accesul la pauzele de cafea și mesele de prânz.

Consultați mai jos detalii despre eveniment:

Consultați mai jos programul evenimentului:

Descarca formularul de inscriere la Congresul National de Durere 2014

Descarca invitatia de participare la Congresul National de Durere 2014

Descarca afisul Congresului National de Durere 2014

Descarca programul Congresului National de Durere 2014

Descarca volumul de rezumate al Congresului National de Durere 2014